FIGYELEM!!! Rendszer karbantartás! OLVASS EL!!!
lehinsky - 2018-11-14

Kedves Vásárlónk!

Itt volt az ideje egy újabb fejlesztésnek a weboldalon, ez pedig a biztonságot érintette. Mint tudjátok, az internet amennyire információkkal teli világ annyira veszélyes is. Ezért, hogy a felhasználóink adatai a legnagyobb biztonságban legyenek és a GDPR szabályoknak is maximálisan megfeleljünk a bejelenkezési hozzáférést is át kellett szabnunk.

Ez azt jelenti hogy minden felhasználónak egy biztonságos ERŐS jelszóra kell módosítania régi jelszavát.

Továbbá FONTOS, hogy az első belépéskor el kell fogadnotok az új GDPR szabályzatunkat ezt a bejelentkezés alatt “A továbblépéshez kattints ide“-vel vagy a (If you agree to these therms, please click here) tudjátok megtenni. Ezután lesz egy számolós feladat 🙂 és megjelenik a “Nem vagyok robot” négyzet és csak ezután lehetséges a belépés! Legközelebb már nem kell elfogadni a szabályzatot csak kipipálni a négyzetet.

A biztonságos jelszó minimum 10 karakterből kell áljon amiben legyen Kis és Nagy betű, szám és egy jel karakter (!,%/= stb.)

Kérlek benneteket hogy a felhasználói fiókban e szerint módosítsátok a jelszavaitokat. Ha segítségre van szükségetek akkor szívesen segítünk benne. Ebben az esetben írjatok meg a felhasználónevetek az info@high5.hu-ra és SMS-ben elküldjük az új belépési jelszót.

Köszönjük előre is az együttműködést!

HAMAROSAN…. BLACK WEEKEND -%…..

További szép napot kívánunk!

High5 Team