High5 Slow Release Energy Gel Feketeribizli 14x62g

Listaár: 11.990 Ft

A High5 Slow Release Energy Gel egy lassú felsívódású így alacsony GI szintű zselé, ami hosszan tartó energiát biztosít, emellett több mint 70 féle ásványi és nyomelemet tartalmaz! Ez egy igazán tökéletes sportital Ultra sportoláshoz. Próbáld ki nem fogsz csalódni benne!

Elfogyott!

Összehasonlítás

Hosszabb ideig tartó energiapótlás sportoláshoz:

Miért jó? Mert High5 Slow Release Energy Gel lassú felszívódású isomaltulózt tartalmazó zselé egy alacson GI szénhidrátot tartalmaz, amely stabil és tartós energiaellátást biztosít. Ezzel elkerülhető a vércukorszint hirtelen emelkedése és az egyéb cukortartalmú termékekkel járó inzulinválasz.

Új, még komplexebb elektrolit tartalom:

A High5 Slow Release Energy Gel lassú felsívódású zselé egy továbbfejlesztett komplex több mint 70 féle ásványi és nyomelemeket tartalmaz, amely a sportolás alatt segít az elektrolitok egyensúlyban tartásában. A High5-nál törekszünk arra hogy kizárólag természetes összetevőket használjunk így az ásványi anyagokat is a tengervízből nyerjük.

Tökéletesen működik akár az Slow Release Energy Drink-mellé mivel különböző szénhidrát formulákat tartalmaz, amik nem akadnak össze! De igazán a ZERO Sports-al alkot tökéletes párost, mivel a ZERO szénhidrát mentes az Energy Gel-ben viszont megvan a tiszta energia!

Közös feljesztés a BORA-Hansgrohe-val:

Több mint egy éves fejlesztői munka van a termék mögött, ahol profi sportolók és edzők segítették a munkát, annak érdekében, hogy a termék a legnehezebb körülmények alatt is működjön. A BORA-Hansgrohe volt ebben a segítségünkre:

“Nagyon hasznos, és egy remek termék készült, ami a kerékpározás kezdetétől a végéig stabil energiával látja el a szervezetem. Úgy érzem, állandóan van energiám a kerékpározás egésze alatt!” – Marcus Burghart, BORA-Hansgrohe

“Nagyon szeretem, hogy az íze természetes és frissítő! Kimondottan jó az energia mellett, hogy tele ásványi anyaggal!” – Lennard Kämna, BORA – hansgrohe

A Slow Release Energy Gel-t sportolás ELŐTT és KÖZBEN használatra lett fejlesztve. Élvezd a változatos és kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód részeként. A B6 és a komplex Elektrolit hozzájárul a normál energia-előállító anyagcseréhez. Más cukrok helyett az izomaltulózt tartalmazó élelmiszerek fogyasztása után alacsonyabb vércukorszint-növekedést idéz elő.

Nagy intenzitású testmozgás:

A lassú felszabadulású energia akkor is előnyös, ha részt vesz egy rövid és nagy intenzitású testben, de ha gyorsan szüksége van energiára (például nagy intenzitású sportolás során), gyorsan felszabaduló energiatermékeket kell vennie, hogy gyorsabban növelje az energiát. Ha részt vesz egy rövid és nagy intenzitású edzésen, akkor a 90-120 perc alatt felhasználhatja a Lassú felszabadulású energiát. Ha a verseny azon szakaszában amikor az intenzitás stabil és alacsony használja a Slow Release energiát, amikor az intenzitás magasabb, gyorsan felszabaduló energiatermékekre kell váltani.

HASZNÁLATA

A Slow Release Energy Gel termék legfontosabb előnye, hogy hosszan tartó energiával látja el az izmokat. Ennek kihasználása érdekében fontos, hogy már korán kezdje el az üzemanyag ellátást.

“Lassú felszívódású Slow Release Energy Drink-et használunk az edzés során, pl.: VLamax (laktát-felépítési sebesség) csökkentésére és ezáltal a versenyző hatékonyságának növelésére. Versenyzéskor a verseny első 1-2 órájában hsználjuk főleg, amikor az intenzitás alacsony az izomglikogén megkímélése és az üzemanyag-ellátás hatékonyságának növelése érdekében” – Robert Gorgos, BORA-Hansgrohe sporttáplálkozási szakember

Mennyit kell fogyasztani?
Lassú felszabadulású energia fogyasztásakor körülbelül kb. 50-60 g szénhidrátot kell fogyasztanie óránként. Ez sportitalokból, szeletekből és gélekből is származhat, így keverhetjük. Például inni lehet 500 ml-t, és óránként egy szeletet elfogyasztva kapunk 60 g szénhidrát-tartalmat.

ELŐTTE szénhidrát feltöltés:

Egy verseny előtt előzetesen töltse fel izmait úgy, hogy 90–120 perccel a rajt előtt a Slow Release terméket veszi igénybe. Ezáltal energiatárolói, akkor töltődnek fel, amikor a legjobban szüksége van rá.

Nagy intenzitású testmozgás:

A lassú felszabadulású energia akkor is előnyös, ha részt vesz egy rövid és nagy intenzitású testben, de ha gyorsan szüksége van energiára (például nagy intenzitású sportolás során), gyorsan felszabaduló energiatermékeket kell vennie, hogy gyorsabban növelje az energiát. Ha részt vesz egy rövid és nagy intenzitású edzésen, akkor a 90-120 perc alatt felhasználhatja a Lassú felszabadulású energiát. Ha a verseny azon szakaszában amikor az intenzitás stabil és alacsony használja a Slow Release energiát, amikor az intenzitás magasabb, gyorsan felszabaduló energiatermékekre kell váltani.

ÖSSZETEVŐK

100g RI* 62g
Energia tartalom 687kJ/161kcal 426kJ/100kcal
Zsír 0g 0g
Szénhidrát 37g 23g
egyéb cukor 19g 12g
Fehérje 0g 0g
80mg 50mg
Vitamin B6 0,5mg (36%) 0,28mg
Magnézium 97mg (26%) 60mg

Összetevők: Víz, maltodextrin, izomaltulóz * 14%, gyümölcslé-koncentrátum (feketeribizli 1%), (tengeri só) ásványi forrás (magnézium-citrát) 1%, természetes ízesítők, savasságszabályozó (nátrium-citrátok), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), B6-vitamin .

* Az izomaltulóz a glükóz és a fruktóz forrása.

GYIK

Vegetáriánus / vegán termék?
Igen, az Energy Gel vegetáriánusok és vegánok számára egyaránt alkalmas.

Ez a termék tartalmaz koffeint?
Nem! Az Energy Gel Slow release nem tartalmaz koffeint. Minden termékünknél külön jelöljük a “with caffeine” felirattal!

Természetes ez a termék?
Az Energy Gel kizárólag természetes aroma anyagokat tartalmaz, és nem tartalmaz színezékeket vagy mesterséges édesítőket.

Újrahasznosíthatja a HIGH5 csomagolást?
Együttműködünk a Terracycle®-lel annak érdekében, hogy újrahasznosítsuk az egyszer használatos csomagolásainkat (ideértve az Energy Gel és az Energy Bar csomagolóanyagokat is), amelyeket a hagyományos újrahasznosító létesítmények révén nem széles körben újrahasznosítható.

Az Energy Gel-t, és vízzel vagy ZERO val használjuk?
Fogyasztjon megfelelő folyadékot a gélek mellé, hogy hidratálva maradjon, 100ml/Energy Gél az ajánlott, amikor sporttevékenységet folytat. Víz helyett tökéletes választás a ZERO.

Melyik HIGH5 gélt válasszam? Energy Gel vagy Energy Gel Aqua?
Nincs helyes vagy rossz válasz: mindkettő ugyanazt a munkát végzi; ez egyszerűen a személyes preferencián múlik. Az Energy Gel Aqua könnyebb állagú – ital és gél között. Míg az Energy Gel kevésbé terjedelmes és könnyebb súlyú, ami megkönnyíti a nagyobb mennyiségek szállítását.

Az Energy Gel mentes a tiltott anyagoktól?
Igen! Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Energy Gel kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!