5400 – Matt Fekete/Photocromic lencse

Listaár: 44.900 Ft

Az SH+ 100% ban olasz prémium sportszemüvegeket arra tervezték maximális kényelmet és maximális illeszkedést biztosítsanak viselőjének.

Elfogyott!

Összehasonlítás

Állítható orrnyereg és szár

A lágy polimerből készült keret hátsó szára, hogy tökéletesen illeszkedjen a fej görbületéhez és ezzel elkerüljük a nyomást a fül mögötti temporális zónában. Ugyanez vonatkozik a puha polimerből készült orrnyeregre is amely kiváló kényelmet biztosít.

Szellőzés/párásodás

A párásodás csökkentése az abszolút átlátszóság érdekében: a szemüvegünk lencséin található szellőzőnyílások lehetővé teszik a levegő áramlásának szabályozását, hogy csökkentsék a fejen keletkezett hősokkot és megakadályozzák a párásodást. Így tökéletes látást és optimális szellőzést biztosítanak

Tökéletes illeszkedés

Minden szemüvegünk tökéletesen megtervezett, hogy maximális kényelmet nyújtson és tökéletesen illeszkedjen. Magasan szakosodott tervezők által tervezett termékeink többsége optimális megoldásokat kínál a kényelem és a személyre szabás érdekében. Alkalmazkodnak minden etnikum automatikus sajátosságaihoz.

Lencse technológia

A különböző fényviszonyoktól függően az SH + rendkívül speciális lencséket kínál kiváló vizuális minőséggel, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A különböző típusú lencsék lehetővé teszik az optimális teljesítmény elérését bármilyen légköri fényviszonyok között.

Lencseprogramunk minden típusú lencsére jellemző tulajdonságokkal rendelkezik, például teljesen semlegesíti az ultraibolya sugárzást 400 nm-ig (UV400 védelem), és megőrzi a színek tisztaságát még a sötétszűrőkkel is.

Az SH+ lencsék nemcsak a külső hatásokkal és az ultraibolya sugárzással szemben nyújtanak védelmet a szemnek, hanem felerősítik a látás élességét és minimalizálják a torzítást, így a legjobb minőséget kínálják a különböző sportok gyakorlásához. Sportolóink ​​igényeinek kielégítésére sorunkat olyan lassú specifikus kezelésekkel egészítettük ki, mint a páramentesítő, hydrophobic
és photocromic
technology.

NXT TM – Photocromic lencse technológa

A Reactive Flash Color lencsék élettartama garantáltan törhetetlen. Molekuláris félmerev tulajdonságaik egyedülálló fénykezelést és páratlan szemvédelmet biztosítanak a napsugárzástól és a légköri elemektől.

A Reactive Flash Color lencsék photocromic részecskékkel készülnek, amelyek egyedülálló klímakezelési technológiát kínálnak.

Az alacsony fényáteresztésről a magasra másodpercek alatt sötétedő, és a kezdeti tiszta állapottól kezdve egyedi szín elérésére szabott Reactive Flash Color lencsék 3 különböző színben és lézertükörbevonattal (Flash Silver, Flash Red, Flash Blue) kaphatók. A Reactive Flash Color lencsék még sötét körülmények között is fokozzák a kontrasztot, javítják a látásélességet és a mélységérzékelést ezáltal, páratlan szemvédelmet nyújtanak.

A legtöbb szabványos fotokróm lencséktől eltérően a Reactive Flash Color lencséket bonyolult gyártási eljárással öntik bele a polimer masszába, így ellenállóbbak, mint a legtöbb versenytárs.

A Reactive Flash Colors NXT TM technológiával készült, amely garantálja:

 • Könnyű;
 • Kiváló optikai minőség;
 • Időbeli stabilitás;
 • Oldószerekkel szembeni ellenállás.

Az NXT TM sokkal ellenállóbb, mint az üveg, és annak kevesebb mint a felét nyomja; Ezenkívül a többi nagy ütésállóságú polimerrel ellentétben az NXT TM rendkívüli törésmutatókkal rendelkezik.

A napszűrő teljesítménye nem kizárólag attól függ, hogy milyen anyagból készül a lencse. Nem a lencsék színétől, hanem a szűrés típusától függ. A falak vizuális teljesítménye az egyes sugárzási hosszonként megválasztott fényelnyelési foktól függ.

Lencse rendszer

Folyamatos technológiai kutatások, az SH+ lencsék nagy láthatóságot és fizikai szemvédelmet biztosítanak. Az optic high  quality lencsék számos előnnyel járnak:

 • kontrasztcsökkentés;
 • UV-sugárzás elleni védelem;
 • Valós nézet, színtorzítás nélkül;
 • Különböző időjárási körülményekhez való alkalmazkodás.

REVO LESER Lencse technológia

A napsütéses napokra és a fényes fényviszonyokra vizsgálva a „RevoLaser” bevonat egy specifikus tükörbevonat, amely magasabb napfényvédelmet nyújt, miközben kiváló esztétikai megjelenést kölcsönöz.

TARTOZÉKOK

 • Doboz
 • Kemény tok
 • Puha tok/törlő