5900 – Fényes fehér/Kék/Revo Laser Blue

Listaár: 29.900 FtAkciós ár: 23.900 Ft

-20%

Az SH+ 100% ban olasz prémium sportszemüvegeket arra tervezték maximális kényelmet és maximális illeszkedést biztosítsanak viselőjének.

Készleten

Ezután a termék vásárlása után termékenként 239 hűségpontot írunk jóvá !
(csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 239 Ft!

Állítható orrnyereg és szár

A lágy polimerből készült keret hátsó szára, hogy tökéletesen illeszkedjen a fej görbületéhez és ezzel elkerüljük a nyomást a fül mögötti temporális zónában. Ugyanez vonatkozik a puha polimerből készült orrnyeregre is amely kiváló kényelmet biztosít.

Szellőzés/párásodás

A párásodás csökkentése az abszolút átlátszóság érdekében: a szemüvegünk lencséin található szellőzőnyílások lehetővé teszik a levegő áramlásának szabályozását, hogy csökkentsék a fejen keletkezett hősokkot és megakadályozzák a párásodást. Így tökéletes látást és optimális szellőzést biztosítanak

Tökéletes illeszkedés

Minden szemüvegünk tökéletesen megtervezett, hogy maximális kényelmet nyújtson és tökéletesen illeszkedjen. Magasan szakosodott tervezők által tervezett termékeink többsége optimális megoldásokat kínál a kényelem és a személyre szabás érdekében. Alkalmazkodnak minden etnikum automatikus sajátosságaihoz.

Lencse technológia

A különböző fényviszonyoktól függően az SH + rendkívül speciális lencséket kínál kiváló vizuális minőséggel, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A különböző típusú lencsék lehetővé teszik az optimális teljesítmény elérését bármilyen légköri fényviszonyok között.

Lencseprogramunk minden típusú lencsére jellemző tulajdonságokkal rendelkezik, például teljesen semlegesíti az ultraibolya sugárzást 400 nm-ig (UV400 védelem), és megőrzi a színek tisztaságát még a sötétszűrőkkel is.

Az SH+ lencsék nemcsak a külső hatásokkal és az ultraibolya sugárzással szemben nyújtanak védelmet a szemnek, hanem felerősítik a látás élességét és minimalizálják a torzítást, így a legjobb minőséget kínálják a különböző sportok gyakorlásához. Sportolóink ​​igényeinek kielégítésére sorunkat olyan lassú specifikus kezelésekkel egészítettük ki, mint a páramentesítő, hydrophobic
és photocromic
 technology.

Lencse rendszer

Folyamatos technológiai kutatások, az SH+ lencsék nagy láthatóságot és fizikai szemvédelmet biztosítanak. Az optic high  quality lencsék számos előnnyel járnak:

  • kontrasztcsökkentés;
  • UV-sugárzás elleni védelem;
  • Valós nézet, színtorzítás nélkül;
  • Különböző időjárási körülményekhez való alkalmazkodás.

REVO Laser lencse technológia

A napsütéses napokra és a fényes fényviszonyokra vizsgálva a „RevoLaser” bevonat egy specifikus tükörbevonat, amely magasabb napfényvédelmet nyújt, miközben kiváló esztétikai megjelenést kölcsönöz.

TARTOZÉKOK

  • Doboz
  • Kemény tok
  • Puha tok/törlő