Új termék a kínálatunkban!
lehinsky - 2018-04-09

Bővítjük kínálatunk egy új termékcsaláddal, ugyan szöges ellentéte a HIGH5-nak, mégis úgy érezztük a kerékpárunk is megérdemli a törődést. Ahogyan a sportolónak a minőségi frissítés, úgy a kerékpárunknak (akinek sokat köszönhetünk) a minőségi ápolás jár!

A Muc-off egy prémium kerékpárápolási márka. Legyen az tisztítás, ápolás, kenés, mi a legjobbat hozzuk ki belőle. Egyedi formulák, egyedi megoldások, nem véletlen, hogy számos pro kerékpáros csapat a Moc-Off-ot választotta, Team Sky, Dimension Data, Canyon, stb.

Még zöldek is vagyunk hiszen termékeink biológialilag lebomló, ásványi anyag mentesek! Ha jót akarsz a bringádnak és a bolygónak egyaránt, válaszd a Muc-Off-ot. Annyira biztosak vagyunk termékeink minőségében, hogy bátran állunk elébe minden kihívásnak!

De itt még nem ér véget a történet, hiszen nem csak a kerékpárodnak kínálunk minőségi ápolást, hanem a testednek is. A Muc-Off Athlete Performance egy luxus testápolási termékcsalád, ami nem csak természetességével, hanem magas minőségével ápolja, frissíti, regenerálja, az edzésen elfáradt izmaid. (Termékek feltöltése folyamatosan…)

Próbáld ki nem bánod meg!

Frissíts, ápolj, regenerálódj…