Szállítás

Szállítás menete

A rendelt áruk kiszállítását a DPD és GLS futárszolgálata látja el. A cég két alkalommal keresi fel a vásárlót, és próbálja meg az utánvételes csomagot személyesen kézbesíteni.

A szállítási díj 20 000 forintos rendelés felett INGYENES!

Ha 20.000 Ft alatti a kért áru(k) értéke, akkor DPD esetén egységesen 1.790,- forint, GLS esetén egységesen 2190,- forint a megrendelt csomag kiszállítása. 

Utánvételes fizetés esetén 350,-Ft extra díjat számolunk fel.

A kiszállítás hétfőtől péntekig 8.00-tól 17.00-ig történhet.

Kiszállítás esetén a futárnak történő fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját.

Minden esetben a kiszállításról SMS-ben értesítést küldünk!

A rendelés visszaigazolásától számított 2 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, ellenkező esetben kollégánk felkeresik Önt. A vevő biztosítja kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy a fuvarlevélen aláírásával igazolja.

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben Ön az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, futárszolgálatunk egy díjmentes kísérletet tesz a szállításra. A sikertelen, illetve az esetleges ismételt kiszállítási költség Önt terheli.