QM Prémium sportkrémek

A QM Sports Care egy belgiumi cég, amely természetes alapú sport testápolási termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott. Az illóolajok pontos mennyiségével összetételével más természetes kivonatokkal kombinálva nap mint nap segítjük a teljesítményt, a motivációt, valamint a test és a lélek regenerálódását.

Pre Sports termékek: minden edzésen és a teljesítmény pillanataira való felkészülés során használható. Ezek a termékek védik bőrét, rugalmassá teszik az izmokat és segítik a mentális felkészülést és előkészülést.

Post Sports termékek: minden edzés és teljesítmény pillanata után használható. Ezek a termékek masszázsok alkalmával is használhatók, és gyorsabban regenerálják az izmokat és segítik a testi, lelki regenerációt.

Frissítő termékek: a test gyors felfrissítésére használható különböző edzések vagy sportágak között. Gyors felfrissülést a verseny befejezése után és sajtóértekezletre, pódiumra vagy szállodába való utazás előtt. Élvezze tusfürdőink és fürdőolajaink friss ízeit!

Tekintse meg sportreferenciáinkat és egészségügyi személyzetüket, akik mindennap dolgoznak termékeinkkel, és győződjön meg arról, milyen előnyökkel jár a QM Sports Care.