High5 Energy Gel – Narancs 20x40g

Listaár: 12.900 Ft

A High5 Energy Gel egy koncentrált sport-üzemanyag az azonnali energia utánpótlásért. A világ legkeményebb versenyein bizonyította, hogy gyorsan képes energiát biztosítani. Könnyű lenyelni, könnyű megemészteni és a természetes gyümölcsíz egyszerűen fantasztikussá teszi.

Készleten

Ezután a termék vásárlása után termékenként 129 hűségpontot írunk jóvá !
(csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 129 Ft!
Összehasonlítás

A High5 Energy Gel egy koncentrált sport üzemanyag az azonnali energia utánpótlásért. A világ legkeményebb versenyein bizonyította, hogy gyorsan képes energiát biztosítani. Könnyű kibontani, könnyű lenyelni, könnyű megemészteni és a természetes gyümölcsíz egyszerűen fantasztikussá teszi.

Mielőtt kifejlesztették a High5 Energy Gel-t, megkérdezték az atlétákat: mondják el, mi a véleményük a jelenleg piacon lévő gélekről. „Túl édes, túl ragadós és túl sűrű és sok vizet kell inni hozzá. Egy frissítő gyümölcs ízű gél sokkal jobb lenne.”- mondták.
Évek kutatásai után egy csapat elismert sportoló segítségével kifejlesztettük a High5 Energy Gel-t, egy nagyszerű glükóz formulával, az egyszerű és az összetett szénhidrátok tökéletes arányú keverékével, hogy gyorsan és probléma mentesen pótolja az energiát.

A működése egyszerű, mivel 23g glükózt és nagyon kevés maltodextrint tartalmaz és mint tudjuk minden szánhidrát a gyomorban glükózzá alakul, így ezt már nem kell tovább bontania gyomornak így nem is termelődik annyi gyomorsav és a vékonybélből azonnal felszívódik a véráramba, ahonnan szinte azonnal energiává alakul. Egy olyan egyszerű szénhidrátról van szó ami azonnal távozik a gyomorból így nem is okozva gyomorproblémákat, még az óránkénti 3 adag sem!

A High5 Energy Gel egy negyedik generációs gél, hígabb állagú, mint a piacon kapható gélek többsége, ezért egyszerű használni. Az Energy Gel nem túl édes, nem túl sűrű, így amikor ki vagy száradva, akkor is könnyű fogyasztani. Az Energy Gel tartalmaz minden alapvető elektrolitet, hogy maximalizálja a folyadék és a szénhidrát-utánpótlást. A High5 Energy Gel ideális energia-utánpótlás azok számára, akik tiszta, természetes forrású energiát szeretnének. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, továbbá teljesen mentes bármilyen génmódosított tápanyagtól.

A csúcsteljesítmény eléréséhez a High5 Energy Gel nátriumot és káliumot is tartalmaz, amik alapvető fontosságúak a szénhidrát-anyagcserében és az izmok működésében is fontos szerepet játszanak.

Tökéletesen működik akár az Energy Drink-mellé mivel különböző szénhidrát formulákat tartalmaz, amik nem akadnak össze! De igazán a ZERO Sports-al alkot tökéletes párost, mivel a ZERO szénhidrát mentes az Energy Gelben viszont megvan a tiszta és gyors energia!

De ami a legfontosabb: Ebből napi 20 adagot is elfogyaszthatsz és egy órában akár 3-at! Ennyire biztosak vagyunk abban, hogy egy teljesen GYOMORKÍMÉLŐ termékről van szó! Nem a „csodát” kínáljuk, hanem csak egy terméket, ami valóban MŰKÖDIK!

“Kipróbáltam! Tényleg működik! Semmi probléma, igazi gyümölcs íz!”– T. Tomi sportoló

“ZERO mellé tényleg tökéletes páros! Maraton használtam végig, no gyomorgond! – S. Sanya sportoló

Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. A High5 termékek kizárólag olyan összetevőkből készülnek, amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!

 

Használat

Használd sportolás közben, 20-30percenként egy géllel fedezheted az energiád. Minden Energy Gél-hez igyál 100ml folyadékot.

ZERO Sports-al tökéletes párost alkot.

Összetevők

100g 40g
Energia tartalom 969kJ/228kcal 388kJ/91kcal
Zsír 0g 0g
Telített zsírsav 0g 0g
Szénhidrát 57g 23g
ebből egyéb cukor 6,2g 2,5g
Fehérje 0g 0g
120mg 50mg
Vitamin B6 0,7mg      50% 0,28mg

Összetevők: Glükózszirup, víz, maltodextrin, gyümölcslé-koncentrátum (narancs 2%, citrom, vérnarancs), savasságszabályozók (nátrium-citrátok, citromsav), nátrium-klorid, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), természetes ízesítők.

FAQ

Vegetáriánus / vegán termék?
Igen, az Energy Gel vegetáriánusok és vegánok számára egyaránt alkalmas.

Ez a termék tartalmaz koffeint?
Az Energy Gel nem tartalmaz koffeint. Minden termékünknél külön jelöljük a “with caffeine” felirattal!

Természetes ez a termék?
Az Energy Gel kizárólag természetes aroma anyagokat tartalmaz, és nem tartalmaz színezékeket vagy mesterséges édesítőket.

Újrahasznosíthatja a HIGH5 csomagolást?
Együttműködünk a Terracycle®-lel annak érdekében, hogy újrahasznosítsuk az egyszer használatos csomagolásainkat (ideértve az Energy Gel és az Energy Bar csomagolóanyagokat is), amelyeket a hagyományos újrahasznosító létesítmények révén nem széles körben újrahasznosítható.

Az Energy Gel-t, és vízzel vagy ZERO val használjuk?
Fogyasztjon megfelelő folyadékot a gélek mellé, hogy hidratálva maradjon, 100ml/Energy Gél az ajánlott, amikor sporttevékenységet folytat. Víz helyett tökéletes választás a ZERO.

Melyik HIGH5 gélt válasszam? Energy Gel vagy Energy Gel Aqua?
Nincs helyes vagy rossz válasz: mindkettő ugyanazt a munkát végzi; ez egyszerűen a személyes preferencián múlik. Az Energy Gel Aqua könnyebb állagú – ital és gél között. Míg az Energy Gel kevésbé terjedelmes és könnyebb súlyú, ami megkönnyíti a nagyobb mennyiségek szállítását.

Az Energy Gel mentes a tiltott anyagoktól?
Igen! Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Energy Gel kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!