Energy Bar – Banán 55g

Listaár: 790 Ft

Az Energy Bar egy kimondottan versenyzésre fejlesztett energiaszelet, magas szénhidrát-tartalmú, nagyon alacsony zsírtartalommal, és megvan az egyszerű és komplex szénhidrátok egyensúlya, hogy biztosítsa a gyors felszívódást és a hosszan tartó hatást egyaránt.

Készleten

Ezután a termék vásárlása után termékenként 8 hűségpontot írunk jóvá !
(csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): Ft!
Összehasonlítás

Az High5 Energy Bar banán egy kimondottan versenyzésre fejlesztett energiaszelet, magas szénhidrát-tartalmú, nagyon alacsony zsírtartalommal, és megvan az egyszerű és komplex szénhidrátok egyensúlya, hogy biztosítsa a gyors felszívódást és a hosszantartó hatást egyaránt.

Valódi gyümölcsből és gabonából készül, nagyszerű ízű és teljes tápértékű teljesítménynövelő étel. Igazi étel, ami igazán ízletes. Színezék és tartósítószer-mentes, és egy szelet biztosítja az ajánlott napi adag gyümölcs és zöldség szükséglet 1/5-ét. Magas szénhidráttartalma révén alkalmazható a High5 Gyorsabban és Távolabbra táplálkozási stratégia részeként kiaknázva a 2:1 szénhidrát előnyeit.

Az High5 Energy Bar banán könnyű a gyomornak, könnyen rágható és megőrzi nedvességtartalmát, nem szárad ki. Érdekes tény: a High5 Energy Bar banán alacsony zsírtartalmát egészséges zsírokból nyerik, azaz zab, napraforgó olaj és speciális kókuszolajból (magas MCT-tartalmú – közepes láncú trigliceridek). Ideális szénhidrát töltéshez. A High5 Energy Bar banán több ezer atléta tesztelte szerte a világon, és jobbnak bizonyult minden más energiaszeletnél. Ennek az intenzív kutatás-fejlesztésnek köszönhető, hogy az utóbbi 5 évben a „Legjobb Termék Díj”-at elnyerte.

“Nagyon szeretem, mert még magas pulzuson is könnyen fogyasztható” – F. Zoltán sportoló

“Olyan energiát ad mint még soha semmi, Könnyű a gyomromnak, és nem érzem éhesnek magam” – S. Laura terepfutó

Hosszú edzés előtt egy órával vagy a verseny előtt vagy közben egy könnyedebb szakaszán fogyaszd el, igyál mellé High5 Energy Drink-et, vagy ZERO Sports-ot. Vidd magaddal az edzésen és ha megéheznél csak vedd elő és töltődjél fel újra és újra. Az Energy Bar-t számos helyzetben és sportban használható, legyen az túra, hegymászás, MTB, országút, Triatlon, mindenhol megállja a helyét.

Mesterséges szénezéket NEM tartlamaz! Tartósítószereket NEM tartalmaz! Mesterséges édesítőszereket NEM tartalmaz! Vegetáriánus használatra!

WADA – Az Energy Bar kis mennyiségű növényi glicerint tartalmaz. Az NDÜ (WADA) elismerte, hogy a glicerin a normál étrend részét képezi, ezért magas küszöbszintet szabott meg ennek elfogadásaként. A tudományos irodalomban megjelent a vizeletben kimutatható glicerin küszöbszintje, meghatározva azt a mennyiséget, ami még étrendszerű bevitelnek, és ami a vérplazma mennyiségének növelésére irányuló bevitelnek felel meg.

Használat

Használhatod sportolás előtt szénhidrát feltöltésre. Sportolás közben energia és rost pótlásra.

Hosszútávon 2 óránként 1 szelet.

Összetevők

100 g 55 g
Energia tartalom 1387kJ/328kcal 763kJ/180kcal
Zsír 4,3 g 2,4 g
Telített zsírsav 0,8 g 0,4 g
Szénhidrát 66 g 36 g
ebből egyéb cukor 35 g 19 g
Fehérje 4,3 g 2,4 g
190 mg 100 mg
Vitamin B6 0,51 mg (36%) 0,28 mg

Összetevők: Szárított gyümölcsök 49% (szultán, ananász, banán, cukor, citromsav, napraforgóolaj, szulfitok) Zab 25%, Maltodextrin, nedvesítő (növényi glicerin), Oatbran 2%, napraforgó olaj, kókusz olaj (MCT), természetes aroma.

GYIK

Ezek a szeletek gluténmentesek?
Az energia szeletek zabot tartalmaznak, amelyek maguk viszont nem tartalmaznak glutént. Kicsi a kockázata, hogy keresztszennyeződéssel kerülhetnek más gabonafélék a gyártás során a termékbe, amelyek viszont glutént tartalmaznak. Ezért nem mondhatjuk, hogy glutén mentesek!

Vegetáriánus / vegán termék?
Az Energy Bar banán, a málna, a kókuszdió és a földimogyoró vegetáriánusok és vegánok számára is megfelelő. Az Energy Bar karamell és a Málna/Yogurt azonban állati eredetű termékeket tartalmaz, ezért nem alkalmasak a vegánok számára. Az allergének teljes listáját lásd a „Táplálkozási információk és összetevők” lapon.

Természetes ez a termék?
Az Energy Bar valódi gyümölcsökből és magvakból készül. Csak természetes ízeket tartalmaz, mesterséges édesítőszerek és színezékek nélkül!

Ez a termék tartalmaz koffeint?
Nem, az Energy Bar nem tartalmaz koffeint.

Alkalmasak az Energy Bar-ok szénhidrát feltöltésre?
Igen! Az Energy Bar kiválóan alkalmas szénhidrát töltésre!

Az Energy Bar mentes a tiltott anyagoktól?
Igen! Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Energy Bar kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!

Régen hívták ezt a terméket?
Az Energy Bar Karamell-t és az Energy Bar Málna/joghurtot korábban Sports Bar-nak hívták. Maga a termék nem változott!