High5 Energy Gel Aqua Málna 66g

Listaár: 750 Ft

A High5 Energy Gel Aqua egy koncentrált sport-üzemanyag az azonnali energia utánpótlásért, kimondottan a futóknak fejlesztve 23g szénhidráttal. A világ legkeményebb versenyein bizonyította, hogy gyorsan képes energiát biztosítani. Könnyű kibontani, könnyű lenyelni, könnyű megemészteni és a természetes gyümölcsíz egyszerűen fantasztikussá teszi, tulajdonképpen olyan mintha egy 100%-os gyümölcslevet innál.

Készleten

Ezután a termék vásárlása után termékenként 8 hűségpontot írunk jóvá !
(csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): Ft!
Összehasonlítás

A High5 Energy Gel Aqua málna egy koncentrált sport-üzemanyag az azonnali energia utánpótlásért, kimondottan a futóknak fejlesztve 23g szénhidráttal. A világ legkeményebb versenyein bizonyította, hogy gyorsan képes energiát biztosítani. Könnyű kibontani, könnyű lenyelni, könnyű megemészteni és a természetes gyümölcsíz egyszerűen fantasztikussá teszi, tulajdonképpen olyan mintha egy 100%-os gyümölcslevet innál.

Mitől más ez a Gél? Ehhez nem kell extra folyadékoz innod, fogyaszthatod higítatlanul!!! 

  • Elfogyott a vized és egy zselét kell elfogyasztanod? Nem probléma
  • Messze még a frissítőállomás a versenyen? Nem probléma
  • Nem bírod a sűrű zseléket? Nem probléma

A High5 Energy Gel Aqua málna egy teljesen új gél típus, híg állagú, könnyű hordozni, egyszerű használni. A High5 Energy Gel Aqua nem túl édes, nem sűrű, így amikor ki vagy száradva, akkor is könnyű fogyasztani. A High5 Energy Gel Aqua tartalmaz minden alapvető elektrolitet, hogy maximalizálja a folyadék és a szénhidrát-utánpótlást. A High5 Energy Gel Aqua ideális energia-utánpótlás azok számára, akik tiszta, természetes forrású energiát szeretnének. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, továbbá teljesen mentes bármilyen génmódosított tápanyagtól.

Mielőtt kifejlesztették az Energy Gel Aqua-t, megkérdezték az atlétákat: mondják el, mi a véleményük a jelenleg piacon lévő gélekről. „Túl édes, túl ragadós és túl sűrű és sok vizet kell inni hozzá. Egy frissítő gyümölcs ízű gél sokkal jobb lenne.”- mondták.
Évek kutatásai után egy csapat elismert sportoló segítségével kifejlesztettük az Energy Gel Aqua-t, egy nagyszerű glükóz formulával, az egyszerű és az összetett szénhidrátok tökéletes arányú keverékével – gyorsan pótolja az energiát.
A működése egyszerű, mivel 23g glükózt tartalmaz és mint tudjuk minden szánhidrát a gyomorban glükózzá alakul, így ezt már nem kell tovább bontania gyomornak így nem is termelődik annyi gyomorsav és a vékonybélből azonnal felszívódik a véráramba ahonnan energiává alakul. Egy olyan egyszerű szénhidrátról van szó ami azonnal távozik a gyomorból így nem is okozva gyomorproblémákat, még az óránkénti 3 adag sem.

A csúcsteljesítmény eléréséhez a High5 Energy Gel Aqua nátriumot és káliumot is tartalmaz, amik alapvető fontosságúak a szénhidrát-anyagcserében és az izmok működésében is fontos szerepet játszanak.

Tökéletesen működik akár az Energy Drink-mellé mivel különböző szénhidrát formulákat tartalmaz, amik nem akadnak össze! De igazán a ZERO Sports-al alkot tökéletes párost, mivel a ZERO szénhidrát mentes az Energy Gelben viszont megvan a tiszta és gyors energia!

De ami a legfontosabb: Ebből napi 20 adagot is elfogyaszthatsz és egy órában akár 3-at! Ennyire biztosak vagyunk abban, hogy egy teljesen GYOMORKÍMÉLŐ termékről van szó! Nem a „csodát” kínáljuk, hanem csak egy terméket, ami valóban MŰKÖDIK!

“Végre egy termék, ami finom és semmi probléma!”– F. Zoli sportoló

“ZERO mellé tényleg a legideálisabb, fúúú mennyire könnyű fogyasztani” – H. Sári sportoló

Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Energy Gel Aqua kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!

Használat

Használd sportolás közben, 20-30percenként egy géllel fedezheted az energiád. Az (IsoGel) Energy Gel Aqua-hez nem kell extra folyadékot innod, fogyaszd higítatlanul.

ZERO Sports-al tökéletes párost alkot.

Összetevők

100g 66g
Energia tartalom 612kJ/144kcal 404kJ/95kcal
Zsír 0g 0g
Telített zsírsav 0g 0g
Szénhidrát 36g 23g
ebből egyéb cukor 5g 3,3g
Fehérje 0g 0g
100mg 70mg
Vitamin B6 0,42mg     30% 0,28mg

Összetevők: Víz, glükózszirup, maltodextrin, gyümölcslé-koncentrátum (málna 1%, feketeribizli, áfonya 0,2%), savasságszabályozók (nátrium-citrátok, citromsav, almasav), nátrium-klorid, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), természetes ízesítők.

GYÍK

Vegetáriánus / vegán termék?
Igen, az Energy Gel Aqua vegetáriánusok és vegánok számára egyaránt alkalmas.

Ez a termék tartalmaz koffeint?
Az Energy Gel Aqua nem tartalmaz koffeint. Minden termékünknél külön jelöljük a “with caffeine” felirattal!

Természetes ez a termék?
Az Energy Gel Aqua kizárólag természetes aroma anyagokat tartalmaz, és nem tartalmaz színezékeket vagy mesterséges édesítőket.

Újrahasznosíthatja a HIGH5 csomagolást?
Együttműködünk a Terracycle®-lel annak érdekében, hogy újrahasznosítsuk az egyszer használatos csomagolásainkat (ideértve az Energy Gel és az Energy Bar csomagolóanyagokat is), amelyeket a hagyományos újrahasznosító létesítmények révén nem széles körben újrahasznosítható.

Az Energy Gel Aqua-t, vízzel vagy ZERO val használjuk?
Az Energy Gel Aqua állaga inkább hasonlít egy sportitalra, tehát sok más géllel ellentétben nem kell extra vizet inni hozzá. Edzés közben fontos, hogy hidratált maradjon, ezért javasoljuk az Energy Gel Aqua mellé a ZERO használatát.

Melyik HIGH5 gélt válasszam? Energy Gel vagy Energy Gel Aqua?
Nincs helyes vagy rossz válasz: mindkettő ugyanazt a munkát végzi; ez egyszerűen a személyes preferencián múlik. Az Energy Gel Aqua könnyebb állagú – ital és gél között. Míg az Energy Gel kevésbé terjedelmes és könnyebb súlyú, ami megkönnyíti a nagyobb mennyiségek szállítását.

Az Energy Gel mentes a tiltott anyagoktól?
Igen! Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Energy Gel kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!