Muc-Off Technical Wash For Apparel – 300ml mosószer

Listaár: 5.490 Ft

A Muc-Off Technical Wash For Apparel egy speciálisan kifejlesztett mosószerek egyike, amelyet az outdoor ruházat, sportruházat és technikai anyagok tisztítására terveztek. Ez a termék a Muc-Off széles termékpalettájának része, amelyek segítenek megőrizni a ruházat minőségét és teljesítményét, miközben tiszta és friss marad.

Készleten

Ezután a termék vásárlása után termékenként 55 hűségpontot írunk jóvá !
(csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 55 Ft!
Összehasonlítás

A Muc-Off Technical Wash For Apparel egy speciálisan kifejlesztett mosószerek egyike, amelyet az outdoor ruházat, sportruházat és technikai anyagok tisztítására terveztek. Ez a termék a Muc-Off széles termékpalettájának része, amelyek segítenek megőrizni a ruházat minőségét és teljesítményét, miközben tiszta és friss marad.

A Technical Wash For Apparel néhány kulcsfontosságú tulajdonsága:

 1. Mélytisztítás: Ez a mosószer mélyrehatóan tisztítja az outdoor és sportruházatot, eltávolítva a szennyeződéseket, izzadságot és egyéb szagokat, amelyek idővel felhalmozódnak.
 2. Színek megőrzése: A különleges formulája segít megőrizni és élénkíteni a ruhadarabok eredeti színét, így azok továbbra is frissek és vonzóak maradnak.
 3. Szagtalanítás: Az Anti-Odour technológia segít megszüntetni a kellemetlen szagokat, így a tisztított ruhák frissek és szagtalanok lesznek.
 4. Lélegzőség megőrzése: A mosószer nem károsítja a technikai anyagok lélegző képességét, így a ruházat kényelmes marad viselése közben.
 5. Környezetbarát: Muc-Off elkötelezett a környezetvédelem iránt, és a Technical Wash For Apparel környezetbarát formulát használ.

A Muc-Off Technical Wash For Apparel ideális választás azoknak, akik rendszeresen használják outdoor és sportruházatot, és szeretnék megőrizni annak teljesítményét és frissességét. Használata egyszerű, csak helyezd a mosógépbe a ruhákkal együtt, és élvezd az alapos tisztítást és frissességet. Ne felejtsd el azonban a gyártó utasításait követni a legjobb eredmények érdekében!

 • Gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és szennyeződéseket a technikai ruházatról
 • Meghosszabbítja a ruhák élettartamát és teljesítményét
 • Bármilyen technikai vagy vízálló/vízlepergető anyagon használható
 • Használható mosógépben vagy kézzel is felvihető
 • Alkalmas kemény és lágy vizű területeken történő használatra
 • Nem befolyásolja a ruhák légáteresztő képességét
 • Biológiailag lebomló formula PFC-mentes
 • Nem káros sem a környezetre,
 • Biztonságosan használható bármilyen, meglévő DWR kezeléssel ellátott ruhadarabon
 • Tökéletes előmosásnak, mielőtt a műszaki ruházatot Rain Shield Re-Proofer Spray-vel vagy Wash-In Rain Shield Re-Prooferrel védi.

HASZNÁLATA

 1. Helyezze a mosni kívánt ruhákat a mosógépbe.
 2. A formula aktiválásához jól rázza fel az üveget.
 3. Használjon 25 ml-t (5 x 5 ml/0,16 uncia kupaknyi) mosási töltetenként.
 4. A Technical Wash for Apparel-t közvetlenül a mosógép mosószer-fiókjába adagolja a normál mosószer helyett.
 5. Moss egy teljes ciklusban 30°C-on vagy a kezelési címkén leírtak szerint.
 6. Hagyja a ruhákat levegőn megszáradni.
LEGJOBB TIPP Ha vízlepergető/vízálló ruhadarabokat mos, azt javasoljuk, hogy a mosás után újra kezelje a Wash-In vagy Spray-On Rain Shield ReProoferrel, hogy helyreállítsa a vízlepergető felületet. Az alkalmazás részleteiért kövesse a palackon található használati utasítást.