Muc-Off Wash-In Rain Shield Re-proofer – 300ml impregnáló

Listaár: 5.490 Ft

A Muc-Off Wash-In Rain Shield Re-proofer egy kiváló minőségű impregnáló, amelyet kifejezetten az outdoor ruházatot, dzsekik és kabátok vízállóságának megőrzésére tervezték. Ez a termék egyike a Muc-Off széles termékpalettájának, amelyek segítenek a kültéri kalandokban az időjárás viszontagságaival szemben.

Készleten

Ezután a termék vásárlása után termékenként 55 hűségpontot írunk jóvá !
(csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 55 Ft!
Összehasonlítás

A Muc-Off Wash-In Rain Shield Re-proofer egy kiváló minőségű impregnáló, amelyet kifejezetten az outdoor ruházatot, dzsekik és kabátok vízállóságának megőrzésére tervezték. Ez a termék egyike a Muc-Off széles termékpalettájának, amelyek segítenek a kültéri kalandokban az időjárás viszontagságaival szemben.

A Wash-In Rain Shield Re-proofer számos előnnyel rendelkezik:

 1. Vízlepergetés: Ez az impregnáló hatékonyan taszítja el a vizet a ruházat felületéről, megakadályozva ezzel a nedvesség behatolását. Így a kezelt ruhadarabok tovább maradnak szárazak esős vagy párás körülmények között is.
 2. Lélegzőség megőrzése: A Wash-In Rain Shield Re-proofer nem csak vízállóvá teszi a ruházatot, hanem megőrzi annak lélegző képességét is. Ez azt jelenti, hogy a ruházat továbbra is kényelmes marad viselése közben, mivel nem korlátozza a levegő áramlását.
 3. Egyszerű alkalmazás: A termék könnyen használható a mosógépben. Egyszerűen adj hozzá a mosáshoz, és a Rain Shield Re-proofer beágyazódik a szövetbe, hogy extra védelmet nyújtson.
 4. Univerzális alkalmazás: A termék alkalmazható különböző típusú ruházatokhoz, beleértve a membránszöveteket és technikai anyagokat is.
 5. Környezetbarát: Muc-Off elkötelezett a környezetvédelem iránt, és a Wash-In Rain Shield Re-proofer is környezetbarát formulát használ.

Ez a Muc-Off termék ideális választás a szabadban tevékenykedők számára, akik szeretnék megőrizni ruházatuk szárazságát és teljesítményét változó időjárási körülmények között. Ne felejtsd el azonban a gyártó utasításait követni a legjobb eredmények érdekében, és élvezd a kényelmet és vízállóságot a Muc-Off Wash-In Rain Shield Re-proofer segítségével!

 • Meghosszabbítja a ruhák élettartamát és teljesítményét
 • Bármilyen műszaki vagy vízálló/vízlepergető anyagon használható, beleértve a Gore-Tex®, Polartec®, Pertex®, eVent®, softshell és hardshell ruházatot
 • Segít eltaszítani a nedves sarat és szennyeződést, és véd a makacs foltok ellen
 • Nem befolyásolja a ruhák légáteresztő képességét
 • PFC – Mentes
 • Nem káros a környezetre,

HASZNÁLATA

Javasoljuk, hogy a legjobb eredmény érdekében a Wash-In Rain Sheild Re-Prooferrel történő kezelés előtt tisztítsa meg műszaki ruházatát Technical Wash-ünkkel.

 1. A formula aktiválásához jól rázza fel az üveget.
 2. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a ruhákat külön mossa.
 3. Használjon 20 x 5 ml-es kupakot nagy tételenként vagy két kisebb darabonként.
 4. Kézi mosás esetén 5x kupaknyi mennyiséget használjon.
 5. Öntse a terméket közvetlenül a mosógép mosószer-fiókjába
 6. Moss egy teljes ciklusban 30°C-on vagy az ápolási címkén található utasítások szerint.
 7. Leakasztva szárítsa meg levegőn, és hagyja száradni egy éjszakán át, mielőtt ismét nedves körülmények között viselné.
 8. Vagy szárítsa meg szárítógépben, ha a ruhanemű belsejében található ápolási címke megengedi.

LEGJOBB TIPP – A még tartósabb kezelés érdekében a Rain Shield Re-Proofer spray-t második kezelésként alkalmazhatja a formulában történő mosás után.Ez egy másodlagos vízlepergető bevonatot képez a nagyon kemény/nedves körülmények között használt ruhákon.Megjegyzés: A műszaki ruházat felületére felvitt DWR hatékonysága az idő múlásával fokozatosan elhasználódik normál kopás és mosás során, ezért javasoljuk a bevonat 3 havonta történő frissítését a kopástól és a mosás gyakoriságától függően. Minden vízálló ruházatot gondozni kell, hogy a lehető legjobban teljesítsen. A közönséges háztartási mosószer használata végső soron lebontja a DWR-t, és rontja a víztaszítást a termékekben lévő nehéz felületaktív anyagok miatt. Ha azt veszi észre, hogy a víz már nem gyöngyözik a ruha felületén, és nem ivódik be az anyagba, akkor ideje felfrissíteni a Re-prooferrel.