Muc-Off Ludicrous AF – Lánkenőanyag 50ml

Listaár: 19.900 FtAkciós ár: 17.900 Ft

-10%

Ez olaj a sebesség őrülteknek való! Köszöntsd a világ leggyorsabb verseny láncolaját – a Muc-Off Ludicrous AF-et. Ez egy tiszta hajtáslánc dinamit! Ez a folyékony varázslatos flakon már több mint három éve készül a laboratóriumunkban a versenycsapataink támogatásával. Az eredmény a kivételes tudomány kategóriavezető darabja, amely a páratlan sebességet a fenntarthatósággal párosítja az élvonalbeli kutatáson és innováción keresztül.

Készleten

Ezután a termék vásárlása után termékenként 179 hűségpontot írunk jóvá !
(csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 179 Ft!
Összehasonlítás

Kész…Rajt…Győzelem! Köszöntsd a világ leggyorsabb versenyre optimalizált láncolaját – a Muc-Off Ludicrous AF-et!

Legnagyobb teljesítményű, legalacsonyabb súrlódású kenőanyagunk, amelyet globális professzionális Országúti, pálya, triatlon és MTB sportolók használnak. Laboratóriumainkban több mint 3 éve fejlesztve az eredmény páratlan teljesítmény az élvonalbeli kutatás és innováció révén.

 • Ultra-alacsony súrlódási együttható
 • Kiváló teljesítményt nyújt nedves és nyirkos vagy száraz és poros körülmények között is
 • Felülmúlja a versenytárs lánckenőanyagokat és viaszokat
 • 2020 és 2021 Tour de France során használták

A Muc-Off Ludocrous kimondottan a sebesség őrülteknek való. Köszöntsd a világ leggyorsabb versenykenőjét – a Ludicrous AF-et.

Ez egy igazi, tiszta hajtáslánc dinamit! Ez a folyékony varázslatos flakon már több mint három éve készül a laboratóriumunkban. Az eredmény a kivételes tudomány kategóriavezető darabja, amely a páratlan sebességet a fenntarthatósággal párosítja az élvonalbeli kutatáson és innováción keresztül.

Ez a lánckenőanyagok F1-es autója – a lényegre lecsupaszítva. Ez azt jelenti, hogy nincs színezék, nincs illatanyag, nincs további korróziógátló, csak megújuló és biológiailag könnyen lebomló összetevők egyedülálló keveréke, amely tényleg minimalizálja a lánc súrlódását és kopását, miközben minden körülmények között maximalizálja a teljesítményt. Mindez egy dolgot jelent: NYERS SEBESSÉGET!

Az ultra-viszkózus formulának köszönhetően, amely a lánc minden érintkezési pontjába behatol, a simaságot és a csendet garantál. Tehát amikor a versenyre készül, magabiztosan érezheti, hogy a legjobbat használja. A Muc-Off kutatás-fejlesztési csapata által több éven keresztül titokban kifejlesztett láncolaját, nem kisebb csapatok segítették, mint az INEOS Grenadiers, EF Education-NIPPO, BMC Pro Triathlon, Canyon//SRAM, valamint más profi csapatok és sportolók.

A 2020-as Grand Tour-szezonban tökéletesített, többszörös dobogós és összesített győzelemmel az utolsó két Giro d’Italia-n, egyszerűen nem találsz gyorsabb kenőanyagot!

 • A világ leggyorsabb láncolaja…
 • Ultra-alacsony súrlódási együttható
 • Kategóriájában vezető alacsony kopás a láncelemeken
 • Szuper stabil minden hőmérsékleten (a viaszokkal ellentétben)
 • Kiváló teljesítményt nyújt nedves és nyirkos vagy száraz, poros körülmények között is
 • Legnagyobb teljesítményű, legalacsonyabb súrlódású kenőanyagunk, amelyet globális professzionális közúti, pálya, triatlon és MTB sportolók használnak
 • Továbbra is javul a lánc bejáratásával a folyamatos molekuláris szintű felületjavulás miatt
 • Felülmúlja a versenytárs lánckenőanyagokat és viaszokat
 • 2020 és 2021 Tour de France során használták
 • Biológiailag lebomló és fenntartható
 • Meghosszabbítja a lánc élettartamát
 • Szuper tartós – újra bevonja a súrlódó felületeket
 • Szintetikus polimerek a hosszú távú teljesítményhez
 • Kiváló kopási jellemzők a hihetetlen tartósság érdekében
 • Alacsony zajszintű összetétel

FIGYELMEZTETÉSEK

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Viseljen védőkesztyűt!

HASZNÁLAT

 1. A kenés felhordása előtt alaposan zsírtalanítsa a hajtásláncot.
 2. Győződjön meg róla, hogy a hajtáslánc száraz.
 3. Az optimális eredmény érdekében javasoljuk, hogy a láncot tisztítás előtt vagy után távolítsa el, és alaposan szárítsa meg sütőben, hogy a Ludicrous AF alkalmazása előtt minden nedvesség eltávolítsuk.
 4. Rázza fel erőteljesen az üveget, és vigyen fel mérsékelt mennyiségű Ludicrous AF-et az egyes láncszemek belsejére, miközben a pedálokat fordított mozdulattal pörgeti.
 5. Az optimális eredmény érdekében ultrahangos tartály használatát javasoljuk a teljes kritikus felületi lefedettség biztosítása érdekében.
 6. Az optimális eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy hagyjon annyi időt, amennyit csak lehetséges, hogy a Ludicrous AF kifejtse varázslatát.
 7. Óvatosan törölje le a felesleges kenőanyagot.

Hogyan biztosítható, hogy a lánc az optimális teljesítménytartományban legyen?

A Ludicrous AF közvetlenül a palackból fog működni, de a maximális versenyteljesítmény érdekében először a súrlódásmódosítót kell aktiválni. Az aktiválás a lánc artikulációja során következik be azáltal, hogy magához vonzza a kenőanyagban lévő adalékot, és megtörténik az adszorpció. Egy új lánc vagy egy Ludocrous AF-val először kezelt lánc esetén legalább 2-3 órás kerékpározás, majd egy tisztítás biztosítja az optimális eredményt. Ezután a verseny előtt 30 perc kerékpározás. Ahogy az adalékanyagok elkezdenek adszorbeálódni az érintkezés mindkét oldalán, megindul az alacsony súrlódási sík kialakulása, és a súrlódás csökkenni kezd. A többszöri tisztítás és visszavonás tovább javítja a teljesítményt, ahogy a lánc eléri az optimalizált állapotot.

Kiegészítő megjegyzés: A korrózió elkerülése érdekében azonnal tisztítsa meg és kenje be újra nedves körülmények között történő kerékpározás után a csúcsteljesítmény megőrzése érdekében.

Gyermekek elől elzárva tartandó. *Csak a tartalom biológiailag könnyen lebomlik