Muc-Off Inner Tube – Defektgátló folyadék belsőbe 300ml

Listaár: 5.990 Ft

Nevesd ki a defektet az új szuperkönnyű, de professzionális minőségű belső tömítőanyagunkkal! A Muc-Off Inner Tube – Defektgátló folyadék belső tömítőanyag egyszerűen elkészíthető, a legmodernebb molekulák pedig akár 4 mm-es lyukakat is lezárnak a belsőben, így biztosítva, hogy a kerékpározás zavartalan legyen!

Készleten

Ezután a termék vásárlása után termékenként 60 hűségpontot írunk jóvá !
(csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 60 Ft!
Összehasonlítás

Nevesd ki a defektet az új szuperkönnyű, de professzionális minőségű belső tömítőanyagunkkal! A Muc-Off Inner Tube – Defektgátló folyadék belső tömítőanyag egyszerűen elkészíthető, a legmodernebb molekulák pedig akár 4 mm-es lyukakat is lezárnak a belsőben, így biztosítva, hogy a kerékpározás zavartalan legyen!

Szabadalmaztatott, vízbázisú, nem veszélyes formulánkat kifejezetten belső tömlőkkel való használatra fejlesztettük ki, és számos kerékpárral kompatibilis. Legyen szó ingázásról, hátizsákos kalandról, terepről vagy országútról, nálunk megtalálod!

Csak Schrader szelepekkel és Presta szelepekkel ellátott belső csövekhez használható kivehető szelepmaggal.

Nem alkalmas tömlő nélküli abroncsokhoz. Tubeless rendszerekhez a Muc-Off No-Puncture termékeink használhatóak.

 • Defekt elleni védelem a tömlőbelsőhöz
 • Alkalmas MTB-hez, közúti kerékpárokhoz, eBike-hoz, ingázáshoz, városi, összecsukható és túrázáshoz
 • 4 mm-ig lezárja a belsőben lévő lyukakat
 • Több szúrásnál is működik
 • Nem szárad ki
 • Meghosszabítja a belső cső élettartamát
 • Korróziógátló anyagokat tartalmaz
 • Élvonalbeli molekulákat tartalmaz, amelyek elősegítik a lyukak gyors és hatékony lezárását
 • Vízben oldódó Nem veszélyes
 • Ammóniamentes
 • -15°C és +50°C közötti hőmérsékleten működik

HASZNÁLATA

Autó szelepet használó belső tömlőhöz:

 1. Távolítsa el a porvédő sapkát a szelepről, és engedje le a levegőt a gumiabroncsból, majd forgassa meg a kereket úgy, hogy a szelep 9 és 12 óra között legyen.
 2. Fordítsa el és húzza fel a műanyag csövet a palack tetejéről.
 3. Távolítsa el a fekete szelepmag-eltávolító eszközt a cső tetejéről, majd távolítsa el a szelepmagot a szelepszárról. (Helyezze be a kétágú szerszámot a szelep tetejébe, és csavarja le az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy kihúzza a magot. Tartsa biztonságban a szelepmagot töltés közben!)
 4. Most illessze a töltőcső végét a szelepszárra, és a palackot fejjel lefelé fordítva óvatosan nyomja meg a palackot, hogy a kívánt mennyiségű tömítőanyag kerüljön a szelepbe.
 5. Győződjön meg arról, hogy a tömítőanyag zökkenőmentesen áramlik a szelepbe. (A palack oldalán található adagolási skála segítségével töltse be a belső tubushoz ajánlott mennyiséget).
 6. Távolítsa el a töltőcsövet a szelepről, és törölje le a tömítőanyag-maradványokat.
 7. Szerelje vissza a szelepmagot a szerszám segítségével, és húzza meg az óramutató járásával megegyező irányba, amíg szoros nem lesz, majd fújja fel a gumiabroncsot a kívánt nyomásra a gyártó ajánlásainak megfelelően.
 8. Pörgesd meg a kerekedet, és már mehet is!

Presta szelepet használó belső tömlőhöz:

 1. Ha a Muc-Off Inner tube belső csőtömítőanyagot Presta szelepbe tölti, először ellenőriznie kell, hogy van-e eltávolítható szelepmagja. (Nem minden Presta szelepmag eltávolítható).
 2. Ellenőrizheti, hogy a Presta szelep eltávolítható maggal rendelkezik, ha azonosítja, hogy a szelepmag oldalai lapos élűek-e.
 3. A nem eltávolítható maggal rendelkező Presta szelepek élei nem laposak.
 4. Ha lapos szélei vannak, akkor a magot egy Presta szelepmag-eltávolító eszközzel vagy egy vékony fogóval távolíthatja el, és távolítsa el a magot úgy, hogy az óramutató járásával ellentétes irányba csavarja le, amíg az ki nem válik a szelepszárból.
 5. Tartsa biztonságban a szelepmagot töltés közben!
 6. Most illessze a töltőcső végét a szelepszárra, és forgassa meg a kereket úgy, hogy a szelep a 6 óra állásban legyen.
 7. Az üveget fejjel lefelé fordítva óvatosan nyomja rá a palackot, hogy a kívánt mennyiségű tömítőanyagot adagolja a szelepbe.
 8. Győződjön meg arról, hogy a tömítőanyag zökkenőmentesen áramlik a szelepbe. (A palack oldalán található adagolási skála segítségével töltse be a belső tubushoz ajánlott mennyiséget).
 9. Távolítsa el a töltőcsövet a szelepről, és törölje le a tömítőanyag-maradványokat.
 10. Szerelje vissza a szelepmagot a szerszám segítségével, és húzza meg az óramutató járásával megegyező irányba, amíg szoros nem lesz, majd fújja fel a gumiabroncsot a kívánt nyomásra a gyártó ajánlásainak megfelelően.
 11. Pörgesd meg a kerekedet, és már mehet is!