Isotonic Hydration – Tropical 300g (10adag)

Listaár: 5.990 Ft

A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical egy tudományosan megalkotott hidratáló italkeverék, amelyet úgy optimalizáltak, hogy edzés közben energikusan és hidratáltan tartsa a testünket. Gyors felszívódású, több szénhidrátláncból álló keveréket és öt fő elektrolitot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az izzadtság következtében elvesztett ásványi anyagok pótlásában. Ideális termék az edzésre és versenyre egyaránt.

Elfogyott! Várható beérkezés: május 31.

Összehasonlítás

A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical egy tudományosan megalkotott hidratáló italkeverék, amelyet úgy optimalizáltak, hogy edzés közben energikusan és hidratáltan tartsa a testünket.

Gyors felszívódású, több szénhidrátláncból álló keveréket és öt fő elektrolitot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az izzadtság következtében elvesztett ásványi anyagok pótlásában. Ideális termék az edzésre és versenyre egyaránt.

Előfordult már, hogy kiszáradt vagy „A fal”-nak ütközött edzés közben? A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical ebben segíthet!

Könnyebb mondani, mint megoldani, hogy hidratáltnak és tápláltnak maradjunk – nem éppen ez az első dolog, ami eszedbe jut, amikor keményen nyomod. Azonban ahogy csökken a tested víz- és energiája, úgy csökken az erőd is.

Az optimális hidratáláshoz és üzemanyag-ellátáshoz fontos, hogy az elektrolitok és szénhidrátok megfelelő kombinációját igya.

Az Isotonic Hydration egy tudományosan összeállított, valamint egy nagyszerű ízű, frissítő, több szénhidrátot és elektrolitot tartalmazó készítmény, amely energikusan és hidratáltan tartja edzés közben. Az Isotonic Hydration Tropical, 240 mg nátriumot, 90 mg káliumot, 25 mg magnéziumot, 70 mg kloridot és 36 mg kalciumot tartalmaz.

Az Isotonic Hydration postbiotikumokat (hőkezelt mikroflóra) és kalciumot is tartalmaz az emésztés támogatására. A postbiotikumok hasonlóak a probiotikumokhoz, de érettségig termesztették és hőkezelték, hogy azonnali hatásuk legyen.  A kutatások azt mutatják, hogy az egészséges bél az erősebb immunrendszer titka. A probiotikus kiegészítőkkel való táplálása az egyik módja annak, hogy a bélrendszerünk boldog legyen. Az utóbbi időben a „biotikum” egy másik típusáról: a postbiotikumról van szó, amely szintén segíthet egyensúlyban tartani a dolgokat.

A két remek ízű, trópusi és feketeribizli ízben kapható Isotonic Hydration ízletes módja annak, hogy felfrissítse edzését! Izotóniás készítmény a gyors felszívódásért Több szénhidrát keverék az energiáért Öt elektrolit: nátrium, magnézium, kálium, kalcium és klorid Postbiotikumok (hőkezelt mikroflóra)

Könnyed ízű és frissítő segít fenntartani a hidratáltságot edzés közben.

“Végre újra Isotonic”– H. Zoli sportoló

“De jó! Végre nem kell sótablettáznom” – T. Tomo sportoló

Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Isotonic Hydration kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!

HASZNÁLATA

Keverje el a por tartalmát (30 g) 500 ml vízben, és jól rázza fel.

Fogyassza edzés előtt és közben.

Igyon 150-250 ml-t 20 percenként. Kanál a tégelyhez.

ÖSSZETEVŐK

100g RI* 30g
Energia tartalom 1581kJ/372kcal 474kJ/112kcal
Zsír 0g 0g
Szénhidrát 93g 28g
egyéb cukor 88g 26g
Fehérje 0g 0g
2000mg 600mg
Kálium 300mg 90mg
Magnézium 83mg 25mg
Kálcium 120mg 36mg
Nátrium 240mg

Összetevők: dextróz, természetes aromák, élelmiszersavak (citromsav, almasav), nátrium-citrátok, kalcium-glükonát, kálium-citrát, magnézium-citrát, tengeri só, hőkezelt mikroflóra (Saccharomyces Boulardii, Kluyveromyces Marxianus).

Nyomokban glutént, tojást és/vagy tejet tartalmazhat.