Enduraid sótabletta: Sportolj körültekintően!
Enduraid sótabletta: Sportolj körültekintően!
Dávid Kiss - 2018-02-07

Az emberi test összetett és bonyolult működésében szerepet játszanak az ionok is. A különféle ionok, úgy mint a magnézium, nátrium, kálium vagy klór egyensúlya könnyen felborul, különösen fokozott izzadás közben. Egy-egy nagyobb igénybevétel során, mint amilyen a sportolás is, nem csupán folyadékot veszít a szervezet, de értékes ásványi anyagokat is. Az egyensúly visszaállításához az elvesztett sókat pótolni kell. Ebben segít az Enduraid sótabletta!

Ha nem pótoljuk megfelelően, amit kiizzadunk, az súlyos következményekkel járhat, romlik a teljesítmény, zavar áll be a koncentrációban, de akár ödéma is kialakulhat.

Keresd fel webáruházunkat, és válaszd az Enduraid sótablettát a tápanyagok pótlásához! Töltsd fel szervezetedet, hogy újra teljes erőbedobással a célra koncentrálhass! Edzés, versenyek alkalmával az Enduraid sótablettára mindig számíthatsz! Ismerd meg többi termékünket is, és készülj fel tökéletesen az eredményes edzésre, versenyre úgy, hogy szervezeted semmiben sem szenved hiányt!