Miért van szükség intenzív sportoláskor az elektrolit italra?
Miért van szükség intenzív sportoláskor az elektrolit italra?
Dávid Kiss - 2018-02-07

Azzal a legtöbb ember szerencsére tisztában van, hogy a sportolóknak a fokozott fizikai igénybevétel miatt sokkal nagyobb a folyadékigényük az átlagosnál. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a folyadékveszteség pótlására nem mindig a víz a legmegfelelőbb!

Sportoláskor természetesen nem csak tiszta vizet veszítünk az izzadással, hanem elektrolitot is. Az elektrolit azoknak az ásványi sóknak az összessége, amelyek a szervezet számára létfontosságúak. Hiányuk egyrészt fáradságot és teljesítménycsökkenést, másrészt izomgörcsöket okoz. Ahhoz, hogy ezeket az anyagokat gyorsan pótolhassuk, az elektrolit italok jelentik a legjobb választást. Az általunk forgalmazott Zero pezsgőtablettából készített elektrolit ital a megfelelő arányban tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat, ráadásul bárhol könnyen elkészíthető. A Zero pezsgőtabletta többféle ízben kapható, így biztosan mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt.

Ha további kérdésed van termékeinkről, hívj minket bizalommal! Ha pedig regeneráló termékeink elnyerték tetszésedet, rendelj bátran!